Grond Te Koop, Briska Gora Ulcinj Montenegro

1

0

2

3

4

5

6

7

8

Type: Te koop Grond
Gebied: Ulcinj Montenegro
Locatie: Briska Gora
Prijs: € 30m2
Perceel: 27.100 m2
Van zee (m): 8000 ( 8 km )

Omschrijving: Perceel van een totale oppervlakte van 27.129 m2 op de achtste kilometer van de lokale weg Ulcinj – Vladimir in de plaats Briska Gora en een van de schoonheden in deze plaats.
– Bevind zich Oud huis op het perceel
– elektriciteit op het perceel gebracht (drie jaar geleden, nieuwe pijlers)
– de weg naar het perceel is een zandweg , en het heeft de mogelijkheid om directe verbinding van het grond te maken met de lokale weg Ulcinj – Vladimir.
– het waternetwerk bevindt zich in de buurt en er is nog steeds de mogelijkheid om water te voorzien door boorputten te boren
– het klimaat is mediterraan, de gemiddelde jaarlijkse temperatuur is ongeveer 16,5 ° C. Aantal zonnige dagen: 217 per jaar

beschrijving:
Het gaat om een oud familielandgoed op een verlaten hek. De helft van het land is weiden, terwijl de andere helft bestaat uit een jong bos dat we grotendeels verdreven en opgeruimd hebben. Het grond is bijna vlak op het oppervlak. Op de perimeter van het perceel is er een oud huis waaruit een discreet uitzicht op de zee, het strand en Solana ( zoutwinding, zoutplant ze ) is te zien.
Het Shas meer ( Lake ) ligt op ongeveer een half uur lopen. Op de Briska Gora (dichterbij het meer) is een plan voor golfterrein gemaakt, en de nauwkeuriger afstand van het meer Šhas kan vanaf de grond worden gezien.
Bij Briska Gora, jachttoerisme is er ook vogels waking aanwezig, evenals wijnwegen (Milovic wijngaard in de omgeving). In de nabijheid van het perceel zijn er oude huishoudens die landbouwproducten verkopen in kleinere hoeveelheden.
Mogelijke toepassingen:
1. Toerisme: toeristische eco / ethno nederzetting, gezondheids toerisme, resort of educatieve-toeristische kampen, etc.
2. Landbouw: olijf, wijnkelder en wijngaard, kruiden, enz.

Geef een reactie