nieuwe perspectieven

Bent u geïnteresseerd in nieuwe zakelijke perspectieven in Albanië, Kosovo, Montenegro Bosnië en Servië.? Indien ja, ervaart u een drempel bij het ondernemen in de regio? U vraagt zich dan waarschijnlijk ook af of Balkan bedrijven te vertrouwen zijn, en of het ondernemen in Balkan inkomsten kan genereren. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken.

Ik breng bedrijven uit Albanië, Kosovo, Montenegro Bosnië en Servië. in contact met potentiële Nederlandse partners. Deze Balkan bedrijven worden gescreened. De screening ik doe voor U  op basis van betrouwbaarheid, professionaliteit, kwaliteit en commerciële potentie van het handels- of investerings idee. U hoeft dit onderzoek  zelf  niet meer te doen!

Wellicht bent u geïnteresseerd om een van deze Balkan ondernemers daadwerkelijk te ontmoeten? In dat geval stel ik een bezoekprogramma op. Misschien gaat u na zo’n matchmaking gesprek anders denken en ontstaat er ruimte voor een samenwerking die voor u waardevol kan zijn. Het bezoek van lokale bedrijven aan Nederland kan namelijk leiden tot kennisvergroting, uitbreiding van uw handelscontacten en/of de voorbereiding van een gezamenlijk investeringsproject!

Met vriendelijke groet
S. GjonBala
GSM: 0032 /0490404991
plaveguci@hotmail.com

krojet

Geef een reactie