Emigreren of Verhuizen nar Montenegro

Emigreren of Verhuizen naar nar Montenegro
Hoe begin je eraan ? Wij geven je hier een overzicht.

Vorming van onroerend goed in Montenegro is eenvoudig. Van documenten tot u als een buitenlandse burger (burger), natuurlijke of rechtspersoon, is alleen vereist een paspoort. De gehele procedure van de realisatie van het recht op eigendom duurt een dag of twee. De prijs van de diensten voor de realisatie van (bijna direct) snelle procedures voor de uitvoering is zeer laag. Agentschap diensten niet meer dan 3% van de totale kosten (object) eigenschappen.

De vertaling van documenten van de verkoop van een vreemde taal duurt ongeveer 20 € (voor de site). Services om te helpen de lokale advocaat zal toekomstige eigenaars kost van ongeveer 300 €, een annulering van de registratie van het Verdrag betreffende de woning 90-300 €. Inkomsten voor de verwerking, is 3%. Kaskosten in een verhouding van maximaal € 100 voor de registratie van het contract in de Gemeentelijke Rekenkamer en afwikkeling van effecten in de kadaster bedraagt 100 €.

jaarlijkse onroerende voorheffing varieert in de range van 0,08% – 0,8% en is afhankelijk van de prijs en de plaats waar de inrichting is gelegen. Bancaire kredietverlening is bijna onmogelijk als gevolg van onvoldoende ontwikkeling van de krediet- en financiële systeem. De minder is het mogelijk terugbetaling in termijnen, als het appartement (of andere) die rechtstreeks gekocht in privé-bedrijven (private bedrijven). Het kopen van onroerend goed is de juridische basis voor het verkrijgen van persoonlijke documenten (voor buitenlanders). Na vijf jaar van een buitenlandse eigenaar heeft het recht om te streven naar Montenegrijnse staatsburgerschap te verkrijgen.

De vreemdeling kan een natuurlijke persoon het gebouw te kopen – een appartement, een huis met een perceel 500 m2 kantoorruimte en gecrediteerd als de eigenaar. Als een natuurlijk persoon om land te kopen, zonder het gebouw, die in het kadaster als een niet-geregistreerde eigenaar. Een rechtspersoon kan onbeperkt oppervlakte te kopen en wordt gecrediteerd als de eigenaar.
Wenst u meer informatie, heeft u vragen of voor offertes, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn steeds bereikbaar via onze contactpagina, www.albaniamakelaar.nl of via mail plaveguci@hotmail.com of via gsm +31(0) 643937565. gsm +32(0) 490404991. …
U kan ons ook volgen via onze Facebookpagina: Vastgoed & Onroerendgoed Heeft u interesse in onze diensten? Hebt u interesse in samenwerking met ons ? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, dan zetten we onze service gedetailleerd uiteen. Met vriendelijke groet S. GjonBala

Malá Plaža a hradby mesta Ulcinj

0

Geef een reactie